maanantai 19. maaliskuuta 2012

Viimeistä viedään pian

Työn imu -polku -valmennuksen seurantapaja pidetään tällä viikolla. On todella mielenkiintoista kuulla, millä mielin Kuopiossa, Jyväskylässä ja Vantaalla ollaan. Onhan valmennuksen edellisen työpajasta muutamia kuukausia, ja työn arkisilla kiireillä on paha tapa peittää alleen uudet ideat.

"Työn arkisilla kiireillä on paha tapa
peittää alleen uudet ideat."
Kuva: sxc.hu.
Suomen GPS-Mittauksen Työn imu -polku alkoi viime vuoden elokuun lopulla, kun koko yrityksen väki kokoontui Tahkolle. Sen jälkeen työpajoihin on kokoonnuttu loka- ja joulukuussa.

Kahden viimeisen työpajan välillä GPS-mittauksen esimiehet ovat pitäneet kaksi välitapaamista valmentajien kanssa. Niissä esillä on ollut juuri tuo kiire, mutta onpa heidän mukaansa tapahtunut hyvääkin kehitystä: Keskustelua tuntuu syntyvän kuukausipalavereissa helpommin.

Toinen kehityskohde on palautteen antaminen, mitä pomoporras on pyrkinyt tosissaan pohtimaan. Onko kriittinen palaute ylipäänsä paikallaan ja jos on, miten se tehdään rakentavasti?

Ensi viikolla voitte sitten lukea täältä Työn imu -blogista seurantapajaan osallistuneiden mietteitä sekä viimeisestä työpajasta että koko polun taivaltamisesta.


Marjaana Anttila
Kirjoittaja on Työ Terveys Turvallisuus -lehden toimittaja, joka seuraa GPS-Mittauksen Työn imu -polkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti